Activitats amb Cavalls

Les activitats amb cavalls són ideals per famílies, nens, grups d'amics o parelles. Estem molt a prop de les cases rurals, càmpings i allotjaments de Sant Pere de Torelló, l'Esquirol, Cantonigròs, Tavertet, Rupit i Pruit i a 40 minuts de la Garrotxa i de Vic, Osona.

Excepte per les Sessions Terapèutiques, totes les activitats tenen un màxim de sis persones per grup. Gran part del temps es treballarà peu a terra. Vals de regal disponibles.

ling.jpg
Treballant amb Cavalls - Benestar Emocional

Combino la meva experiència com a psicòloga amb el meu coneixement dels cavalls per proveir un servei de benestar emocional amb cavalls encarat a donar una sensació de pau i tranquil·litat a persones que es troben insegures, confuses o amb manca d'autoestima.

A vegades és útil saber reconèixer qui som, i la part més difícil, acceptar-nos tal i com som, tot i que no arribem a les nostres expectatives de qui o com volem ser. Havent dit això, a vegades necessitem espai per intentar canviar la manera de ser o de pensar, o com a mínim buscar alguna consistència i coherència en el què pensem, sentim o fem. També necessitem espai per poder respirar i relaxar-nos, on la nostra ment i el cor deixin de donar voltes.

Preu

6 sessions: 300 euros (IVA inclòs) / persona (individual)

6 sessions: 150 euros (IVA inclòs) / persona (2 persones)

17875150595216881.jpg
Connecta amb el Cavall

 

Has somniat en tenir el teu propi cavall? Cuidar-lo, acariciar-lo, passejar-lo i passar l'estona junts? 

És el somni de molts nens - i de molts adults també. I ara t'ajudaré a gaudir l'experiència de passar una estona amb un cavall. Primer de tot, el conèixeràs a partir de l'observació i el tacte. Descobriràs el que li agrada. Descobriràs com cuidar-lo amb seguretat.

El portaràs a passejar i a pasturar, miraràs el món a través dels seus ulls i et deixaràs anar al seu ritme. Per cert... si et venen ganes de pujar-hi i veure el món des de dalt...

 

La teva família també hi pot participar. Podeu jugar, llegir, meditar o fins i tot fer la migdiada al seu costat. Sense estrès, sense pressa.

Famílies, grups i parelles.

Ideal per aniversaris i celebracions.

Preu

1 hora 30 minuts: 75 euros / grup (IVA inclòs)

2 hores: 100 euros / grup (IVA inclòs)

3 hores: 150 euros / grup (IVA inclòs)

maria.jpg
Introducció als Ponis

 

Si busqueu activitats per nens en plena natura, aquest taller fa que connectin per primera vegada amb els ponis! 

Un taller per a nens d'entre 4 i 10 anys. Poden mirar, acariciar i respallar els ponis. Els més atrevits els poden portar a passejar pels terrenys de Mas Cuforns peu a terra. També hi ha la possibilitat de pujar a sobre la Pruna i mirar el món des de dalt. 

Preu

1 hora: 50 euros / grup (IVA inclòs)

1 hora 30 minuts: 75 euros / grup (IVA inclòs)

17846258951362894.jpg
Natural English

Pony club

Els nens regalen als ponis una sessió de bellesa: els renten les crines i les cues, els netegen i els pinten les ungles. Per descomptat, els acaricien, els estimen i fins i tot, potser hi comparteixen algun secret.

Adolescents i adults

Alguns de vosaltres voleu relaxar-vos i xerrar mentre els cavalls pasturen tranquil·lament, altres preferiu passejar amb ells o fins i tot muntar-los! Vosaltres trieu, i tot en anglès!

Famílies

No podeu anar a Londres però sí a Sant Pere! Dissenyaré un taller especial perquè gaudeixi tota la família.

Sessions disponibles com a tallers o sessions setmanals durant el curs acadèmic.

Preu

1 hora i mitja: 75 euros / grup (IVA inclòs)

Per les sessions setmanals durant el curs acadèmic, grups de màxim 4 persones. Consulteu els preus.

WhatsApp Image 2021-07-15 at 14.41.59.jpeg
Esdeveniments

De tant en tant organitzem esdeveniments per a grups o pel públic en general. Per la Nit dels Bandolers, vam donar la benvinguda als bandolers que van venir a passar la nit amb nosaltres amb els seus propis cavalls. Els més valents van intentar trobar les pertinences de la princesa que en Serrallonga havia deixat mentre s’escapava dels soldats del rei. Els bandolers van dormir a la cabanya de fusta i a les seves tendes, i van sopar botifarra a la brasa. Al matí, mentre uns exploraven l’àrea amb els cavalls, els altres van participar en una cursa d’obstacles pels volts de Mas Cuforns.

Si voleu aprendre els conceptes bàsics del ràpel o voleu seguir el rastre d’un tresor perdut, aquestes activitats també es poden incorporar.

Mantingueu els ulls ben oberts pels propers esdeveniments.

Si teniu alguna idea per un aniversari o un esdeveniment concret, em podeu contactar i personalitzarem un pla.​

Preu

Consulteu els preus.

ruta.jpg
Rutes: La Vall + Mas la Serra

Juntament amb l’Hípica Mas la Vall (Pep Costa: 659 070 081), i la casa rural Mas la Serra (https://maslaserra.com/), podem organitzar rutes, des d’una hora fins a un cap de setmana sencer. Agafant els cavalls més fiables i ben entrenats de La Vall, podem voltar una hora o dues pel camp gaudint de les vistes de la Plana de Vic i de Cabrera.

Pels més aventurers, podem sortir en direcció Pruit, dinant a darrera Cabrera i arribant a la impressionant casa de Mas la Serra, on el nostre amfitrió Emilià ens estarà esperant. Després d’una còmode nit i un menjar deliciós, tant pels cavalls com per nosaltres, tornarem per un camí diferent cap a l’Esquirol. Muntarem com a mínim 5 hores al dia.

 

Preu

Consulteu els preus.

eric pare de déu.jpg
Padrins i madrines

Si vols connectar amb un cavall o un poni amb el teu temps, et convidem a ser un padrí. La teva feina serà acariciar-lo, raspallar-lo, cantar-li o potser només seure sota un arbre i mirar-lo. Tu tries.

Preu

20 euros / mes

cheese.png
...i un mos per menjar

Si després de tot això teniu una mica de gana, per què no us quedeu una estona més a menjar i beure alguna cosa?

Puc proveir un tast de productes locals.

Preu

a partir de 8 euros / persona