top of page

Activitats amb Cavalls

Les activitats amb cavalls són ideals per famílies, grups d'amics, individus o parelles. Estem molt a prop de les cases rurals, càmpings i allotjaments de Sant Pere de Torelló, l'Esquirol, Cantonigròs, Tavertet, Rupit i Pruit i a 40 minuts de la Garrotxa i de Vic, Osona.

Gran part del temps es treballarà peu a terra. Vals de regal disponibles.

ling.jpg
Treballant amb Cavalls - Benestar Emocional de la Parella

Combino la meva experiència com a psicòloga amb el meu coneixement dels cavalls per proveir un servei de benestar emocional amb cavalls encarat a mirar i gestionar les nostres relacions intimes.

En aquest taller, treballant amb el cavall, la parella obtindrà coneixements valuosos en com funciona la relació. La resposta del cavall als nostres suggeriments: la seva mirada, les seves accions, el seu estat emocional, ens ajudarà a entendre tal com som nosaltres, com individus i com treballem amb la nostra parella.

No cal experiència amb cavalls; adreçarem les nostres pors o inquietuds sobre cavalls, si les tenim, durant la sessió.  Tota l'activitat és peu a terra.

Si prefereixes treballar sola, podem fer servir tècniques similars.

Mirant als ulls del cavall, veurem la nostra reflexió.

Durada: 1 hora

Preu: 125€ (IVA inclòs)

17846258951362894.jpg
Connecta amb el Cavall

 

En aquest taller, ens apropem als cavalls i ponis per aprendre com llegir-los, mirant la postura, la posició de les orelles o bé del morro.  Explorarem com ens sentim quan estem a prop seu.

Buscarem una manera de connectar amb ells, des d'una posició respectuosa sent conscients que ens poden acceptar o rebutjar.

Aprendrem com son de sensibles i com és possible guiar-los amb les nostres respiracions i intencions.  Si ens sentim prou valents, portarem la família a passejar dins el bosc.  Els donem l'oportunitat a ensenyar-nos casa seva.

 

Famílies, grups i parelles.

Ideal per aniversaris i celebracions.

Durada: 1 hora 30 mins

Preu: 125€ (IVA inclòs) 

Grup: 2-6 persones

WhatsApp Image 2021-07-15 at 14.41.59.jpeg
Esdeveniments

De tant en tant organitzem esdeveniments per a grups o pel públic en general. Per la Nit dels Bandolers, vam donar la benvinguda als bandolers que van venir a passar la nit amb nosaltres amb els seus propis cavalls. Els més valents van intentar trobar les pertinences de la princesa que en Serrallonga havia deixat mentre s’escapava dels soldats del rei. Els bandolers van dormir a la cabanya de fusta i a les seves tendes, i van sopar botifarra a la brasa. Al matí, mentre uns exploraven l’àrea amb els cavalls, els altres van participar en una cursa d’obstacles pels volts de Mas Cuforns.

 

Si teniu alguna idea per un aniversari o un esdeveniment concret, em podeu contactar i personalitzarem un pla.​

Preu

Consulteu els preus: 679 200 364

ruta.jpg
Sortides a Cavall

Juntament amb l’Hípica Mas la Vall podem organitzar sortides d'una hora o dues pel camp gaudint de les vistes de la Plana de Vic i de Cabrera.

 

Preu

Consulteu els preus: 679 200 364

Allotjaments

Si voleu passar més d'un dia recomanem que contacteu amb l'Emilià de Mas La Serra (https://maslaserra.com/ ) o Alícia (www.casamevaescasateva.com)

bottom of page