Nosaltres

Sempre he volgut galopar per la platja en biquini amb el vent travessant-me els cabells llargs i rossos. He somiat en comprar un poni que no estigués entrenat per un euro i guanyar el Grand National. El meu cor s'inflava en pensar en el crit d'un cavall que em venia a saludar i vagavem pel camp l'un al costat de l'altre. 

He galopat per la platja, però en un anorac i els meus cabells curts enganxats al front per la suor. He comprat un cavall que no estava entrenat i hem competit juntes i m'encanta quan els cavalls em venen a dir hola. 

Però també m'he trencat la cama, caigut a dins un arbre, a l'herba, en camins rocosos, se m'ha trencat el cor, m'he frustrat, espantat i preocupat. Però sempre he estat obsessionada. I cada dia agraeixo més que la relació que es pot tenir amb un cavall no només consisteixi en muntar, sinó que gran part sigui passar temps junts, anar de passeig i aprendre els uns dels altres. 

Per tant, quan vaig decidir crear el projecte Treballant amb Cavalls, vaig voler centrar-me en construir relacions, donar espai i temps als clients per interactuar amb els cavalls. Volia que compartissin moments amb els cavalls quan estan tranquils, sense cap mena d'estrès, a més de faciliar habilitats per ajudar a les persones a treballar amb seguretat amb aquests animals peu a terra. Connectar d'aquesta manera amb els cavalls ajuda emocionalment els clients i jo puc guiar aquesta interactuació. 

Aquí a Mas Cuforns, sota l'ombra dels arbres, podem respirar profundament, deixar anar el nostre dia a dia i compartir un moment de "presència" amb la Lara, la Bala, la Pruna, en Pinyol i l'Imalaya. 

me n lara snow 1.jpg
Sarah Bishop

 

El meu nom és Sarah. Originalment sóc de Liverpool, però he estat vivint aquí molts anys. Sóc llicenciada en psicologia, professora d'anglès i competidora de raid (Galop 5) i trec (Galop 5). Després d'haver ensenyat anglès durant molts anys, vaig decidir canviar d'orientació i combinar els meus interessos per oferir un servei on cavalls i ponis acompanyessin els clients en un viatge tan físic com emocional. 

lara.jpg
LaraLa Lara és una euga castanya. Li encanten els nens i es queda completament quieta quan la pentinen i l'acaricien. El seu menjar preferit són les pastanagues i les móres. 

pruneta.jpg
Pruna

 

La Pruna és una velleta que sol estar calmada i tranquil·la. De vegades, tanmateix, aixeca els talons i galopa pel bosc de Mas Cuforns. És un poni negre, mare d'en Pinyol. 

pinyol cabasada.jpg
Pinyol

 

En Pinyol és el més petit del grup, tant per edat com per estatura. Li encanta unir-se a totes les activitats i s'ha guanyat un lloc en tots els nostres cors. Interactuar amb els clients significa que està content al voltant de la gent i, tot i ser massa jove per ser muntat, es pot pentinar. Està aprenent a treballar amb el ramal, però prefereix córrer lliure! El seu menjar preferit són els cordons de les sabates. 

17843487134542255.jpg
Bala

 

La Bala és un poni Haflinger. És forta i robusta. Està aprenent a relaxar-se i va guanyant confiança per estar sola, tot i que prefereix quedar-se amb la resta del grup. Cada dia està més en forma i li agrada anar a fer sortides. 

imalaya.jpg
Imalaya

 

L'Imalaya és una jove euga àrab. Ha decidit venir a fer-nos companyia a Mas Cuforns i s'està adaptant molt bé. Està aprenent les normes, però encara no està preparada per ser muntada. Aquesta temporada vindrà amb nosaltres a fer les activitats, però només per mirar. És amable, independent i curiosa. 

Socis

IMG_20210109_125541_777.jpg
Joan Lluís i Cristina
17921826103637641.jpg
Jesús, Zak i Anna
twins.jpg
raimet.jpg
Les cabres
En Raïm