top of page

Nosaltres

Sempre he volgut galopar per la platja en biquini amb el vent als cabells llargs i rossos. He somiat en comprar un poni que no estigués entrenat per un euro i guanyar el Grand National. El meu cor s'inflava en pensar en el crit d'un cavall que em venia a saludar i vagavem pel camp l'un al costat de l'altre. 

He galopat per la platja, però en un anorac i els meus cabells curts enganxats al front per la suor. He comprat un cavall que no estava entrenat i hem competit juntes i m'encanta quan els cavalls em venen a dir hola. 

Però també m'he trencat la cama, caigut a dins un arbre, a l'herba, en camins rocosos, se m'ha trencat el cor, m'he frustrat, espantat i preocupat. Però sempre he estat obsessionada. I cada dia agraeixo més que la relació que es pot tenir amb un cavall no només consisteixi en muntar, sinó que gran part sigui passar temps junts, anar de passeig i aprendre els uns dels altres. 

Per tant, quan vaig decidir crear el projecte Treballant amb Cavalls, vaig voler centrar-me en construir relacions, donar espai i temps als clients per interactuar amb els cavalls. Volia que compartissin moments amb els cavalls quan estan tranquils, sense cap mena d'estrès, a més de facilitar habilitats per ajudar a les persones a treballar amb seguretat amb aquests animals peu a terra. Connectar d'aquesta manera amb els cavalls ajuda emocionalment els clients i jo puc guiar aquesta interacció. 

Aquí a Mas Cuforns, sota l'ombra dels arbres, podem respirar profundament, deixar anar el nostre dia a dia i compartir un moment de "presència" amb la Lara, la Pruna, en Pinyol, l'Imalaya in en Kev. 

me n lara snow 1.jpg
Sarah Bishop

 

El meu nom és Sarah. Originalment sóc de Liverpool, però he estat vivint aquí molts anys. Sóc llicenciada en psicologia, professora d'anglès i competidora de raid (Galop 5) i trec (Galop 5). Després d'haver ensenyat anglès durant molts anys, vaig decidir canviar d'orientació i combinar els meus interessos per oferir un servei on cavalls i ponis acompanyessin els clients en un viatge tan físic com emocional. 

lara.jpg
LaraLa Lara és una euga alatzana. Li encanten els nens i es queda completament quieta quan la pentinen i l'acaricien. El seu menjar preferit són les pastanagues i les móres. 

pruneta.jpg
Pruna

 

La Pruna és una velleta que sol estar calmada i tranquil·la. De vegades, tanmateix, aixeca els talons i galopa pel bosc de Mas Cuforns. És un poni negre, mare d'en Pinyol. 

pinyol cabasada.jpg
Pinyol

 

A en Pinyol li encanta unir-se a totes les activitats i s'ha guanyat un lloc en tots els nostres cors. Interactuar amb els clients significa que està content al voltant de la gent i, tot i ser massa jove per ser muntat, es pot pentinar. Està aprenent a treballar amb el ramal, però prefereix córrer lliure! El seu menjar preferit són els cordons de les sabates. 

IMG_20220818_105027_483_edited.jpg
Kev

 

Aquest any hem donat la benvinguda a en Kev, fill de la Lara. És curiós i eixerit, i li agrada saludar als visitants. 

imalaya.jpg
Imalaya

 

L'Imalaya és una jove euga àrab. Ha decidit venir a fer-nos companyia a Mas Cuforns i s'està adaptant molt bé. Està aprenent les normes, però encara no està preparada per ser muntada. Aquesta temporada vindrà amb nosaltres a fer les activitats, però només per mirar. És amable, independent i curiosa. 

Socis

IMG_20210109_125541_777.jpg
Joan Lluís i Cristina
twins.jpg
Les cabres
bottom of page