top of page

Què portar?

Botes/sabates​

S’ha de tenir en compte que els cavalls i els ponis us poden trepitjar. Fa molt mal. Vingueu amb sabates valentes o botes de muntanya. Si no porteu calçat adequat (xancletes no), no podreu participar a l’activitat.

Roba

Si us plau, porteu roba vella i còmoda. Penseu en el temps, abrigueu-vos a l’hivern (gorros i guants) i porteu un barret o una gorra a l’estiu. Poseu-vos crema solar abans de venir. Si teniu previst muntar, us recomanem dur pantalons llargs.

Casc

La majoria d’activitats no inclouen muntar a cavall. Si la vostra sessió sí que ho inclou, tinc alguns cascs de muntar. Tot i així, és millor que porteu un casc vostre. Els cascs de bicicleta van bé. 

Menjar i beure​

Porteu el vostre menjar i beure. Podeu fer un pícnic abans o després de la sessió. Recordeu que a l’estiu heu de portar aigua. 

Càmeres i telèfons mòbils​

Si esteu participant en una activitat, no feu fotos, ja que això pot trencar la connexió que tingueu amb els cavalls/ponis. Hi haurà temps per fer fotos un cop hàgiu acabat la sessió. Trobareu que hi ha molt poca cobertura al bosc i probablement és millor deixar el mòbil al cotxe.

Diners

No hi ha res per comprar a Mas Cuforns. Només necessitareu diners si heu de pagar la vostra activitat en efectiu. Seria molt útil que poguéssiu portar la quantitat exacte, ja que mai tinc prou canvi!

cold pruneta.jpg
bottom of page