top of page

Testimonials

Treballant amb Cavalls"Jo em vaig apuntar a les sessions d'entrenament amb la Sarah perquè tenia por als cavalls. Penso que la por és irracional i que els discursos coratjosos, almenys a mi, no em serveixen de gaire. Però ella ho va fer molt bé: amb temps, adaptant-se sempre a mi i als cavalls, i amb molta paciència, va saber trobar la manera. I a poc a poc aquesta por va començar a cedir. Abans veia un cavall i me n'anava, ara en tinc dos a casa."

Treballant amb Cavalls"Per a mi les sessions amb els cavalls vàren ser un bàlsam d'obertura cap al goig de viure. L'euga Fusta em va venir a buscar i de la mà de la Sarah em va brindar acolliment i confiança en un moment de molt baixa energia vital. Des d'aleshores, m'hi ancoro cada vegada que necessito actualitzar l'empoderament i el permetre'm ser sense judici. Gràcies Sarah. Gràcies Fusta."

Natural English"I love horses. It wasn't a class, it was a happy moment."

Connecta amb el Cavall"Una bona experiència per fer en família: gaudir de la natura, els cavalls, el silenci, el bosc i el saber fer de la Sarah."

Natural English"I liked the experience because it's English outdoors, sitting on a horse and not a chair."

Rutes"Amb la Sarah no només he après a muntar sinó també a interpretar els cavalls, a sentir-los i a interactuar amb ells d'una forma respectable. La Sarah transmet coneixement i passió pels cavalls a la vegada que com a professora i guia lidera de manera clara i amb seguretat, fent-te còmplice i empoderant les decisions que prens. Sortir de ruta amb ella és sinònim de passar molt bona estona, rient i aprenent a la vegada!"

Esdeveniments"Un finde genial gràcies a Sarah i tota la companyia que hem tingut."

- La Nit dels Bandolers

18215136811050942.jpg

Introducció als Ponis"Va ser molt i molt xulo. I un gran plaer conèixer la Pruna."

bottom of page